Waarom geven ondernemingen hun personeelsadministratie uit handen aan Blue Circle Payrolling? Wij hebben de belangrijkste en meestgehoorde redenen voor u in één overzicht gezet: 

Tijdsbesparing

Wij nemen de tijdrovende personeelsadministratie en andere HR-taken van u uit handen. Doordat wij deze administratieve lasten overnemen, houdt u meer tijd over voor het ondernemen zelf.

Minder risico

Wij zijn juridisch werkgever van het personeel. Dat maakt ons verantwoordelijk voor vrijwel alle werkgeversrisico’s, waaronder financiële risico’s rondom ziekte en verzuim. Dit biedt u rust en zekerheid.

Aanspreekpunt

Zowel voor u als voor uw personeel vormen wij als het ware een externe afdeling personeelszaken. Wij helpen u graag en op alle vragen over bijvoorbeeld loonstroken, jaaropgaven en contracten geven wij deskundig antwoord.

Actuele kennis

Wij hebben 15 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in personeelsvraagstukken. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. U hoeft zich dus niet meer te verdiepen in ingewikkelde wet- en regelgeving, daar weten wij alles van.

Zekerheid voor werknemers

We betalen de salarissen op vaste dagen en werknemers worden hetzelfde behandeld als personeel dat direct bij u in dienst zou treden. Wij garanderen professioneel en goed werkgeverschap!

Duidelijkheid

We maken duidelijke afspraken over onze tarieven en houden onszelf hieraan.
Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en ontstaat er een duidelijk inzicht in de salaris- en personeelskosten van uw onderneming.