Voor welke ondernemingen is het interessant om gebruik te maken van onze dienstverlening? Hieronder staan de voordelen die Blue Circle Payrolling verschillende ondernemingen biedt.
Weten wat Blue Circle Payrolling voor uw onderneming kan betekenen? Vraag hier een geheel vrijblijvend gesprek aan.

Kleine ondernemingen

Voor veel MKB-ondernemingen en start-ups bespaart payrollen veel tijd en geld. Het is voor bedrijven met weinig personeel vaak niet interessant om zelf een HR-medewerker in dienst te nemen. In zee gaan met een payrolling bedrijf kan voor bedrijven in eerste instantie misschien duur klinken, maar als u zelf personeel in dienst neemt, bent u (onbewust) veel extra tijd én zeker ook geld kwijt aan personeelsadministratie. Hierbij kunt u denken aan verzekeringen en pensioenen, het opstellen van contracten met inachtneming van de actuele wet- en regelgeving, maar vooral de kosten en zorgen rondom ziekteverzuim en ongevallen kunnen ongewenst hoog oplopen. Wij van Blue Circle Payrolling nemen deze administratie en risico’s van u over als personeel juridisch bij ons in dienst treedt.

Oproepkrachten en seizoenarbeiders

Bij ondernemers die te maken hebben met seizoenswerk of piekmomenten, wijzigt het personeelsbestand regelmatig. Daar komt een enorme administratieve rompslomp bij kijken. Door deze administratie aan ons uit te besteden, zorgen wij voor de juiste contracten, uitbetalingen en alles wat er nog meer bij komt kijken. Zo kunt u zich focussen op het ondernemen zelf en de binding met het personeel.

Uitzendbureaus

Uitzendbureaus of intermediairs kiezen er vaak voor om de backoffice uit te besteden. Zo kan het uitzendbureau zich focussen op het vinden van het juiste personeel bij vacatures, zonder dat ze kostbare tijd en energie moeten besteden aan de administratieve taken die daarbij komt kijken. Heeft het uitzendbureau de perfecte match gevonden? Dan krijgt de kandidaat van ons een contract aangeboden en komt hij/zij bij ons op de loonlijst. Zo kunnen uitzendondernemers direct verder met het zoeken naar de volgende perfecte match.

Focus op ondernemen

Een onderneming wordt opgericht vanuit passie voor een bepaald vak. Als ondernemer bent u daar dan ook het liefst zoveel mogelijk mee bezig. Maar bij ondernemen komt veel meer kijken, waaronder financiële risico’s en ingewikkelde wet- en regelgeving rondom personeelsadministratie. Door de volledige personeelsadministratie uit te besteden aan Blue Circle Payrolling, hoeft u zich hier in ieder geval geen zorgen meer over te maken. Zo houdt u meer tijd over om bezig te zijn met waar u plezier uit haalt: uw onderneming zelf!

Iets voor uw onderneming?

Natuurlijk denken we graag mee in de oplossing die we uw onderneming kunnen bieden. Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan waarin we de voordelen voor uw onderneming persoonlijk kunnen toelichten.